Штампа

Срцем се побеђује

Карате је дисциплина која и од најслабије карике направи најјачи ланац снагом ума и самоконтролом – каже Мина Миленковић.

Mina 3

Европско првенство у каратеу одржано је 23. 10. 2022. године у месту Римини у Италији, а ученица наше школе, Мина Миленковић освојила је 2 златне и 2 бронзане медаље. Овим поводом уприличен је пријем у управи школе и упућене су честитке и жеље да се остваре сви циљеви и снови.

Mina 4 

Мина је одлична ученица друге године, добра другарица и прави пријатељ. Марљива, вредна, тиха и стрпљива гради своју позицију у КК УНСУ већ десет година. Освојене медаље су подстрек да заблиста на Светском првенству следеће године.

Mina 1

 

Срцем се побеђује - каже Мина. Карате захтева потпуну стабилност и контролу ума и заиста својом мирном појавом она то и доказује.Школа је обавеза а карате хоби, љубав и уживање за ову ученицу. Пошто ужива у томе што ради успешна је и у школи и на карате такмичењима.

Mina 2

Наша школа је утицала на васпитање и образовање многих успешних људи а Минин успех је доказ да и свет науке захтева контролу, стрпљење и скромност.

Мини желимо пуно успеха у спорту а нашој школи још пуно оваквих талената, које треба пажљиво неговати, усмеравати и васпитавати.